• Утас
  • (976) 7011-1050
  • Ажлын Цаг : Даваа - Баасан , 08:30 - 16:30

ТАНИЛЦУУЛГА

Ч.Эрдэнэцэцэг

Албан тушаал: Мал эмнэлэг ариун цэврийн шинжлэгч

Mэргэжил: Малын эмч

Ажилласан жил: 9

Боловсролын зэрэг: Магистр

Мэргэшлийн зэрэг: Ахлах

Мэргэжлийн сургалтанд хамрагдсан байдал:

 1

2007онд  “Хүнсний хордлого, халдвар үүсгэгчид, түүний оношлогоо” японы олон улсын хамтын ажиллагааны агентлаг

 

 2

2007 онд  “Хичээл заах аргачлал, ур чадварын сургалт” Монголын мал эмнэлгийн холбоо

  

 3

 2008онд “Хүнсний ариун цэвэр”-ийн сургалтанд 1 сар БНСУ мал эмнэлгийн эрдэм шинжилгээний хүрээлэн.

 4

2012.01.23-25-нд Украйн,Монгол улсын хамтарсан  “Хүнс болон малын тэжээлийн аюулгүй байдлын  шинжилгээний орчин үеийн аргууд ОУ-ын сургалт”

 5

2011 он “Хүнсний аюулгүй байдал, махны эрүүл ахуйн зарчмууд ба хандлагууд. Албан ёсны хяналт ба хүнсний бизнес эрхлэгчдийн үүрэг, хариуцлага ”

 6

2012.02.04-17 нд “Хийн хроматограф- масс спектрометр багажаар хүнсний бүтээгдэхүүнд үлдэгдлийн шинжилгээ хийх аргачлал”  сургалт

7

2014.03.ЕХ-ны монгол улсын стандарчлалын тогтолцоог боловсронгүй болгоход дэмжилэг үзүүлэх төслийн хүрээнд ЕХ-ны хүнсний аюулгүй байдлын сургалт.

 

8

2014.03.27 нд Кодексийн хурал, семинарт  оролцов.

 

9

2015онд  Европын холбооны “МУ-ын стандартчлалын тогтолцоог боловсронгуй болгоход дэмжлэг үзүүлэх” төслийн хүрээнд зохион байлгуулсан “Европын холбооны малын эмийн үлдэгдлийн хяналт, малын эмийн хяналтын тогтолцоо” сэдэвт 5 өдрийн сургалт

10

2016 онд үлдэгдлийн шинжилгээний арга аргийн, батлгаажуулалт

Ажлын туршлага:

 1

2007 оноос одоог хүртэл  хүнсний ариун цэврийн шинжлэгч эмчээр ажилж байна.

Бүтээлийн нэр

Бүтээлийн төрөл

огноо

Тайлбар

1.

Хонь, ямаа, нохойн шинэхэн маханд тосны хүчил тодорхойлсон дүнгээс

Эрдэм шинжлгээний өгүүлэл

2009

Тэргүүн  автар

2.

Цаа бугын мах, сүүнд хийсэн мал эмнэлэг ариун цэврийн шинжилгээний дүн

Эрдэм шинжлгээний өгүүлэл

2010

Дэд автар

3.

Хонь, ямаа, нохойн шинэхэн маханд тосны хүчил тодорхойлсон дүнгээс

Эрдэм шинжлгээний өгүүлэл

2010

Тэргүүн  автар ХААИС-ийн эрдмийн зөвлөл

4.

Баруун бүсийн малын маханд хлораифеникол, авермектин,ивэрмектин үлдэгдэл илрүүлэх тандалтын дүн

Эрдэм шинжлгээний өгүүлэл

2011

Дэд автар

5.

Монгол хонь, ямаа, нохойны махны биохимийн зарим шинж ялгаварлан таних арга

Эрдэм шинжлгээний өгүүлэл

2011

Тэргүүн  автар

6.

Монгол хонь, ямаа, нохойны махны биохимийн зарим шинж ялгаварлан таних арга

Судалгааны ажил

2011

Магистрын ажилын сэдэв

7.

Махны төрлийн тодорхойлоход элиза урвал ашигласан дүн

Эрдэм шинжлгээний өгүүлэл

2011

Дэд автар

8.

Махны төрлийн тодорхойлоход элиза урвал ашигласан дүн

Эрдэм шинжлгээний өгүүлэл

2013

Дэд автар

9.

Үхэр, хонь,ямааны мах, сүүнд нитрит, меламин судалгаа, эрсдэлийн үнэлгээ

Төслийн тайлан

2013

Шинжлэх ухаан технологийн төслийн тайлан

10.

Баруун бүсийн малын маханд цацргийн шинжилгээ хийсэн дүнгээс “Баруун бүсийн мал эмнэлгийн чухал асуудлууд 2014”

Эрдэм шинжлгээний өгүүлэл

2014

Дэд автар

11.

Мах, сүү, үр тариа, төмс хүнсний ногоонд хүнсний аюулгүй байдлын судалгаа, эрсдэлийн үнэлгээ

Шинжлэх ухаан технологийн төслийн тайлан

2013

Дэд автар

  • Улаанбаатар хот, Хан-Уул дүүрэг, 11-р хороо, Зайсан, ш/х 53/03
  • Утас: + (976) 70111050
  • Факс: + (976) 70111050
  • И-Майл: info@scvl.gov.mn
Copyright © 2016 | Улсын Мал Эмнэлэг Ариун Цэврийн Төв Лаборатори.